Sjanstrainingen webshop

Sjanstrainingen Webshop

Sjanstrainingen verzorgt al vele jaren met succes groepstrainingen rond “weerbaarheid” aan gezinnen, organisaties en kinderen & jongeren.

Omdat het aantal trainingen voor kinderen & jongeren de laatste jaren sterk gestegen was, was men op zoek naar een manier om de administratieve rompslomp die daarbij komt kijken, te vereenvoudigen.

Om hen daarbij te helpen heb ik een Woocommerce webshop gekoppeld aan hun bestaande website. Deze werd verder uitgebreid met enkele plugins voor o.a.:

  • betalingsverwerking
  • lijsten met contactgegevens van geboekte trainingen exporteren en afdrukken
  • extra invulvelden om alle noodzakelijke gegevens voor inschrijvingen te verzamelen

Daarbij werd ook hun bestaande website geoptimaliseerd en werd de beveiliging verbeterd.

Gevolg:

  • Sjanstrainingen moet nu geen facturen meer opmaken, de betaling gebeurt via online banking bij inschrijving.
  • Ze moeten veel minder mails lezen en beantwoorden. Alle noodzakelijke gegevens worden ingevuld bij het boekingsproces.
  • Geen lijsten meer opmaken van geplande trainingen. Deze zijn nu beschikbaar uit de printer na het drukken op enkele knopjes.

Voor de lancering hebben we samen alle mogelijkheden van hun webshop overlopen, zodat ze zelf trainingen konden toevoegen en wanneer nodig instellingen kunnen aanpassen. Veel succes gewenst verder Sjanstrainingen! Geniet van de vrijgekomen tijd! En bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Naar boven

Naar welkomspagina